Bisküvili çikolata topları

Bisküvili çikolata topları

admin 2022

Bisküvili çikolatalı top nasıl yapılır?

Bisküvi Topları Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri rondodan geçirin ve derin bir kabın içerisine alın.
  2. Üzerine eritilmiş tereyağını, sütü, şekeri ve kakaoyu ilave ederek güzelce yoğurun.
  3. Yoğurduğunuz bisküvili karışımın üzerini streç filmle kapatın. …
  4. Çıkardığınız yoğunlaşmış bir kıvama geldiğini göreceksiniz.

Bisküvili kartopu nasıl yapılır?

Bisküvileri elinizle kırın ya da rondodan geçirin. Ardından içerisine süt, eritilmiş tereyağı ve pudra şekeri ilave ederek güzelce yoğurun. Ardından harçtan minik toplar elde edin ve Hindistan cevizine bulayın. Bir kabın içerisine aktarın ve buzdolabında 1 saat soğutun.

Çikolatalı top nasıl yapılır malzemeleri?

Çikolatalı Top Tarifi İçin Malzemeler

  1. 1 yemek kaşığı margarin.
  2. 1 çay bardağı süt.
  3. 2 yemek kaşığı kakao.
  4. 2 yemek kaşığı şeker.
  5. 1 paket petibör bisküvi.
  6. Hindistan cevizi.

Jun 1, 2018

Çikolatalı kek topları nasıl yapılır?

Kek Topları Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Kekleri ufalıyoruz ve sütümüzü ekleyip yoğuruyoruz.
  2. Karışımımızdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıyoruz ve yuvarlak bir şekil elde ediyoruz.
  3. Eritilmiş çikolataya bulayıp çekilmiş cevizimize batırıyoruz. Afiyet olsun.

Apr 18, 2020

Petibörlü toplar nasıl yapılır?

Herkese merhabalar afiyet olsun şimdiden.

  1. Petibörler blendırda un haline getirilir.
  2. Bir kaba alınır 1 su bardağı süt ilave edilip yoğurulur.
  3. Sonra kakao ve blendırda çekilmiş fındık eklenip yoğurulur.
  4. Ve top top yuvarlanıp hindistan cevizine bulayın. Afiyet olsun 😋😋

Dec 15, 2016

TRUF kek nasıl yapılır?

Kekli Truffle Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Keklerinizi ufalayın ya da rondodan geçirin.
  2. Ardından bir kabın içerisine alın ve yavaş yavaş süt ilave ederek yoğurmaya başlayın. …
  3. Çikolatayı eritin, üzerini kaplamak istediğiniz malzemeleri de ayrı kapların içerisine koyun.
  4. Kekten ceviz büyüklüğünde toplar alın.

Top şeklinde pasta nasıl yapılır?

Bisküviler rondodan geçirilip, toz haline getirilir. Şeker, süt, kakao, tereyağı bir kapta karıştırılıp, bisküviyle yoğrulmaya başlanır. Yuvarlanabilecek kıvama geldikten sonra top şekli verilip hindistan cevizine batırılır. Buzdolabına konulup topların soğuması beklenir.